Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Přihlaste se na rodinnou akci: do Prahy na show Cirkus Cirkus Festival 2020

Splněné dětské přáníSplněné dětské přání připravilo další akci pro rodiny a nemocné děti. Tentokrát vás pozveme do Prahy na Cirkus Cirkus Festival 2020, který se uskuteční v neděli 2. února od 14 hodin na Letenské pláni v Praze 7. Neváhejte a pošlete nám přihlášku ještě dnes!

Můžete se těšit na návrat legendárního cirkusového projektu, který dodnes baví televizní diváky po celém světě. V programu budete mít možnost ocenit mistrovství cirkusových hvězd z Itálie, Španělska, Ukrajiny, Mexika, Švýcarska, České republiky a dalších států. Celým programem vás provede Genny Ciatti a Petr Kumpfe.

 

Předem chceme upozornit, že se jedná o představení bez zvířat a v nabídce budou jen tři unikátní představení. Pro handicapované děti na vozíčku není bezbariérový přístup. Cirkusový stan je vytápěný.

 

Proč se rodinné akce zúčastnit?
Splněné dětské přání pořádá rodinné akce s cílem podpořit rodiny s nemocnými dětmi, ať už formou příjemného kulturního či společenského zážitku nebo pomoci seznámení s dalšími prima účastníky. Často díky tomu vznikají dlouhodobá přátelství, rodiče mohou sdílet své poznatky a zkušenosti a obohacovat se navzájem.

 

Kdo může poslat přihlášku?
Této akce se může zúčastnit celá rodina. Z doručených přihlášek vybere Splněné dětské přání rodiny, které díky spolupráci s Cirkus Cirkus Festival 2020 obdaruje vstupenkami na zmíněnou akci.


Splněné dětské přání
 

Chcete se zúčastnit této akce?
Rodinná akce se uskuteční v neděli 2.2.2020 od 14 hodin. Potěšte své děti hezkým zážitkem, odpočiňte si a poznejte jiné rodiny s nemocnými dětmi. Zašlete svou přihlášku nejpozději do 26.1.2020 na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. 

 

Co by měla obsahovat přihláška:

 - motivační text, proč se chcete rodinného přání zúčastnit

- foto vašeho dítěte
- požadované informace o vaší rodině, a to:

1) jméno a příjmení zákonného zástupce dítěte
2) mobilní číslo zákonného zástupce
3) poštovní adresu
4) jméno a příjmení dítěte a jeho datum narození
5) jaké má vaše dítě onemocnění, zda má nějaké omezení pohybu či stravování
6) lékařské potvrzení (z důvodu ověření informací)
7) pokud máte, uveďte prosím svůj profil na sociální síti Facebook
8) okopírujte do emailu tento text:
Souhlasím s poskytnutím a zpracováním výše uvedených údajů organizací Splněné dětské přání.

 

Podmínky pro účast a vyhlášení výsledků
Zúčastnit se může rodina, jejíž součástí je dítě s trvalým onemocněním (astma, cukrovka, DMO, rakovina aj.), a to ve věku od 5 do 18 let včetně. Vyhlášení proběhne do 29.1.2020.

 

Naše poděkování za spolupráci patří partnerovi akce:
Cirkus Cirkus Festival 2020

Aktuální kolo